X

Naa mrea for iOS

Developer's Description

Predstavljamo vam novu poslovnu aplikaciju koja olakava poslovanje i prua priliku da veoma jednostavno doete do novih poslova i uspostavite saradnju sa preduzetnicima i kompanijama iz itave Srbije. Naa mrea pomae u tome da poveate vidljivost posla i da brzo i besplatno ponudite svoje usluge ili da pronaete povoljnije usluge potrebne vaoj kompaniji. Bilo da ste preduzetnik koji poinje biznis, ili velika firma koja trai nove prilika za jo vrednija partnerstva, Naa mrea vam pomae da u tome uspete.

Ako traite nove poslove ili elite da pronaete usluge koje su vam potrebne, kreirajte profil svoje firme i umreite se sa drugim kompanijama. U okviru sekcije Umrei me dobite priliku da vidite ta druge kompanije ele pregledom njihovih objava, oglaenim nabavkama, oglaava svoje nabavke i da o svemu tome kroz aplikaciju direktno pregovara sa drugim firmama i moguim poslovnim partnerima. Pronai firmu sa kojom eli da sarauje, pogledaj ta im je potrebno i jednostavno poalji svoju ponudu.

Ako eli da uz poslovnu mreu proiri znanje i naui neto novo nudimo ti veliki broj korisnih saveta i praktinih primera za uspenije poslovanje. Unutar sekcije Informii me pronai e sve informacije koje su ti potrebne bilo da je u pitanju savet strunjaka, inspirativna pria, primer kupoprodajnog ugovora ili kalendar poslovnih dogaaja. Ukoliko to nije dovoljno svakom strunjaku moe da postavi dodatna pitanja vezana ba za tvoj posao ili da i sam da savet ili podeli svoje iskustvo.

Kao deo Nae mree stiete pravo na dodatne popuste i pogodnosti. U sklopu sekcije Podri me u saradnji sa naim partnerima za vas smo pripremili itav niz promotivnih ponuda koje su dostupne Vip biznis korisnicima koji imaju kreiran profil svoje firme na Naoj mrei.

Da tvoj posao bolje radi i ostvari bri rast instaliraj aplikaciju, kreiraj profil i otkrij itav svet mogunosti, podrke i pogodnosti koje dobija kao korisnik Nae mree.

Full Specifications

What's new in version 1.8.1

General

Release November 4, 2019
Date Added November 4, 2019
Version 1.8.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR logo

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR
iTalk Recorder logo

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder
Indeed Job Search logo

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.