X

NLB mKlik Kosova for iOS

By Asseco SEE Free

Developer's Description

NLB Banka Prishtin mKlik

Shrbimi bankar mKlik ju lejon qasje t leht dhe t sigurt n llogarin tuaj pr t shikuar bilancin, shfletuar transakcionet n llogari apo kredit kartel, transferin e fondeve ndrmjet llogarive tuaja dhe palve t treta, pagesn e borxheve t kredit kartels nga telefoni i juaj mobil. N pak fjal, kjo sht struktura juaj e plot bankare n maje t gishtave tuaj.

Telefoni i juaj mobil me mundsi t qasjes n Internet, ju jep juve akces n shum shrbime t njjta q i keni n dispozicion prmes E-Banking. Shrbimi m-Klik i ofruar nga NLB Banka sht nj variant i shrbimit E-Banking i dizajnuar posarisht pr telefonin tuaj mobil. Kjo efektshmri sht arritur duke mbajtur vetm karakteristikat m t rndsishme t E-Banking dhe me an t ri-dizajnimit t interface pr ta br t leht pr ta ngarkuar dhe pr tu prdorur n pajisjet si sht telefoni i juaj mobil.

Ne jemi gjithmon duke krkuar mnyra pr tju siguruar shrbime m t mira t mundshme.

Me Mobile Banking ju keni qasje n t gjitha tiparet e shrbimit E-Banking q ju i keni dhe ekstra siguri n rrjet me Token Mobil t Sigurimit.

Full Specifications

What's new in version 1.1.3

General

Release September 4, 2020
Date Added September 4, 2020
Version 1.1.3

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE (1st generation), iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2nd generation), iPad Air, iPad Air Wiâ??Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wiâ??Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wiâ??Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wiâ??Fi + Cellular, iPad mini 4, iPad mini 4 Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (12.9â??inch), iPad Pro (12.9â??inch) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (9.7â??inch), iPad Pro (9.7â??inch) Wiâ??Fi + Cellular, iPad (5th generation), iPad (5th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (12.9â??inch) (2nd generation), iPad Pro (12.9â??inch) (2nd generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (10.5â??inch), iPad Pro (10.5â??inch) Wiâ??Fi + Cellular, iPad (6th generation), iPad (6th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (11â??inch), iPad Pro (11â??inch) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (12.9â??inch) (3rd generation), iPad Pro (12.9â??inch) (3rd generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad mini (5th generation), iPad mini (5th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Air (3rd generation), iPad Air (3rd generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad (7th generation), iPad (7th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (11â??inch) (2nd generation), iPad Pro (11â??inch) (2nd generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPad Pro (12.9â??inch) (4th generation), iPad Pro (12.9â??inch) (4th generation) Wiâ??Fi + Cellular, iPod touch (6th generation), and iPod touch (7th generation).

Popularity

Total Downloads 11
Downloads Last Week 1
Report Software

Related Apps

Blockchain - Bitcoin Wallet

Free
Blockchain - Bitcoin Wallet

Venmo

Free
Venmo

PayPal - Send and request money safely

Free
PayPal - Send and request money safely

Mint: Personal Finance, Budget, Bills & Money

Free
Mint: Personal Finance, Budget, Bills & Money

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.