X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

My Flexiso for iOS

By Rob Vermeulen Free

Developer's Description

Wist u dat er meer klanten binnenkomen via de telefoon dan via de voordeur? Daarom is het professioneel beantwoorden van de telefoon een eerste vereiste voor uw bedrijf. Terwijl u zich bezig houdt met uw eigen vakgebied, heten wij uw klanten telefonisch van harte welkom. Hierdoor zorgen wij dat uw back office gewoon telefonisch bereikbaar is, wat u ook onderneemt.Met deze app ontvangt u, als klant van Flexiso BV, direct informatie over ontvangen telefoontjes en kunt u eenvoudig aangeven wat uw bereikbaarheid is. Als wij uw klant telefonisch te woord hebben gestaan, sturen wij u via de app een telefoonnotitie met daarin alle gegevens. Zodat u, op een moment dat het u uitkomt, alles bij de hand hebt om uw relatie terug te bellen.Als u met de app ook uw bereikbaarheid aangeeft, kunnen wij uw relatie goed informeren over wanneer hij of zij zal worden teruggebeld.Onze service gaat nt dat stapje verder. De app is natuurlijk gratis te gebruiken voor al onze klanten.

Full Specifications

What's new in version 1.6

In de nieuwe versie (v1.6) zijn een aantal dingen verbeterd: Als eerste hebben we een foutje opgelost in de notitie-weergave, waardoor je geen foutmelding meer te zien krijgt. Vanaf deze versie kun je nu nog beter je bereikbaarheid aangeven in meerdere blokken per dag. Ook kun je je vakantieperiode instellen en heb je de mogelijkheid om opmerkingen bij je beschikbaarheid te plaatsen. De bugs rondom het inloggen op een iPhone 5 zijn ook verholpen.

General

Release June 18, 2016
Date Added October 29, 2015
Version 1.6

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search