X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Manele Vechi for Android

By TBestApps Free

Developer's Description

Manele romanesti, de top, radio manele vechi gratis cu Nicolae Guta, manele vechi de dragoste, Manele Vechi cu Sorinel Copilul de Aur, Manele Vechi cu Adrian Minune, Manele Vechi cu Florin Salam, Manele Vechi cu Denisa, Manele vechi cu Mr. Juve si Susanu, Manele Vechi cu Cristian Rizescu, Manele Vechi cu Printesa de Aur si multi alti cantareti renumiti si iubiti de intreaga lume,doar cu aceasta aplicatie de Manele Vechi GRATIS ascultI tot ce iti pofteste sufletul in aceasta aplicatie unica cu: Radio Manele Vechi GRATIS .

De astazi regii manelelor s-au reintors, de acum poti asculta cei mai buni manelisti descarcand aceasta aplicatie unica cu peste 400 de manele vechi doar pentru tine, asculta-i pe cei care au dat nastere acestor melodii unice cu care ai fost cel mai fericit in copilarie!

De astazi ai la dispozitie cea mai buna aplicatie cu manele vechi, cea mai colectie de top cu manele vechi, in care poti asculta cele mai frumoase manele vechi.

De acum vei retraii momentele frumoase ascultand Manele Vechi pe care le ascultai cand erai mic, poti face acest lucru doar cu aceasta aplicatie de Manele Vechi.

Va multumim ca si in 2019 sunteti alaturi de noi si va multumim ca ne sustineti!

De aici poti descarca si asculta Manele Romania 2019, manele vechi de dragoste gratuite ce cuprind artisti precum Florin Salam si Nicolae Guta, Copilul de Aur, Susanu, Mr. Juve, Adrian Minune si multi alti cantareti.

Manele Vechi, este cea mai buna aplicatie unde vei asculta: manele vechi gratis, manele cu Florin salam, Nicolae Guta, Copilul de Aur, Susanu, Mr. Juve, Adrian Minune si multi alti cantareti.

Bucura-te de aceasta aplicatie cu Manele Vechi si in 2019 alaturi de cei mai buni cantareti de manele din Romania.

Asculta manele vechi, manele de dragoste, muzica tiganeasca, manele gratis, toate doar aici in aceasta aplicatie! Doar acum poti asculta manele cu Florin Salam, Nicolae Guta, Copilul de Aur, Susanu, Mr. Juve, Adrian Minune si multi alti cantareti., in manele online gratis fara a fi nevoie de descarcare muzica gratis manele. Asculta cele mai bune manele ale anului, toate intr-o singura aplicatie

Manele gratis , pentru a te distra alaturi de noi cu cele mai bune manele Vechi!Manele Vechi te vor distra zi de zi. Manele gratis , iti vor aduce zambetul pe buze in fiecare zi.

Aplicatia Manele Vechi pentru Android va ofera posibilitatea de-a asculta live online,cele mai vechi manele.

Desigur nu vor lipsi manelistii tai preferati: Adrian Copilu' Minune,Nicolae Guta,Florin Salam,Vali Vijelie,Liviu Guta,Sorinel Pustiu,Carmen Serban,Denisa,Laura Vass si multi altii.

Doar aici poti asculta cele mai tari hituri ale copilariei tale, manele vechi online, manele gratis, doar aici in singura aplicatie din market DOAR cu manele vechi GRATIS.

Iti oferim o conexiune rapida la postul de manele alese si o calitate deosebita a sunetului!

Full Specifications

What's new in version 4.0

General

Release August 8, 2020
Date Added August 8, 2020
Version 4.0

Operating Systems

Operating Systems Android
Additional Requirements Requires Android 4.1 and up

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

YouTube Music

Free
YouTube Music

Google Play Music

Free
Google Play Music

Spotify: Listen to new music and play podcasts

Free
Spotify: Listen to new music and play podcasts

Pandora Music

Free
Pandora Music