Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Mag ik meekijken? for iOS

Developer's Description

Als u belt met een zorgverlener en deze twijfelt over uw klachten dan zal de zorgverlener u vaak vragen om voor de zekerheid toch maar even langs te komen. Als de zorgverlener met u als patint mee had kunnen kijken tijdens de telefonische triage dan had wellicht het fysieke consult bij bijvoorbeeld de huisarts of de huisartsenpost voorkomen kunnen worden. Beeldschermzorg als ondersteuning bij de triage tijdens zorgvragen kan dus niet alleen een fysiek consult voorkomen bij uw zorgverlener maar het is ook een goede (extra) service richting u als patint en leidt tevens tot efficiency voordelen bij de zorgverlener.Vanuit het team van 'Moet ik naar de dokter?' is een beveiligde module voor beeldschermzorg ontwikkeld. De uitgangspunten van deze beeldschermzorg module zijn: makkelijk en veilig. De naam voor deze module dekt dan ook volledig de lading: Mag ik meekijken?Een patint kan de module gebruiken vanaf iedere laptop of PC met webcam. Ook kan de module worden gebruikt vanaf iedere smartphone of tablet door de apps die wij voor deze module hebben ontwikkeld.In alle gevallen zijn de verbinding en de software zwaar beveiligd om de privacy van patinten te waarborgen. Als zorgverlener heeft u meerdere opties dan alleen een 1 op 1 consult met uw patint. U kunt bijvoorbeeld foto's maken tijdens het consult of (delen van) het consult opnemen om op te slaan in uw patintendossier. Ook heeft u de mogelijkheid om andere zorgverleners en specialisten 'mee te laten kijken' tijdens het beeldschermzorgconsult.

Full Specifications

What's new in version 1.2.1

Video library is geupgradedVerbetering getroffen in het openen van de app via email of via de site.Wachtkamer functionaliteit toegevoegd.

General

Release June 12, 2016
Date Added May 8, 2014
Version 1.2.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Lose It - Calorie Counter and Weight Loss Tracker

Free
Lose It - Calorie Counter and Weight Loss Tracker

First Aid by American Red Cross

Free
First Aid by American Red Cross

Argus Calorie Counter Diet, Activity, Step Tracker

Free
Argus Calorie Counter Diet, Activity, Step Tracker

Calm: Meditation to Relax, Focus & Sleep Better

Free
Calm: Meditation to Relax, Focus & Sleep Better

Best VPN Services for 2021

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan