X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

MKB Geldwijzer for iOS

By Bas Huurneman Free

Developer's Description

Welkom bij MKB Geldwijzer. Deze app is gemaakt voor zelfstandig ondernemers die als ondernemer voor de inkomstenbelasting worden gezien en graag willen weten hoeveel geld zij ongeveer moeten reserveren voor de inkomstenbelasting en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet (bijdrage Zvw).Onze app is gericht op het krijgen van een indicatie en houdt daarom geen rekening met zaken als hypotheekrente, auto van de zaak en een eventueel inkomen van de partner. De app is niet bedoeld als vervanger van een boekhouder maar zorgt voor een beter inzicht in de hoeveelheid te reserveren geld die aan de Belastingdienst moeten worden betaald.De app wordt elk kalenderjaar voor 1 maart uitgebracht met de meest recente fiscale gegevens van het nieuwe fiscale jaar. De apps van voorbije jaren zijn gratis te gebruiken. Voor het reclamevrije onbeperkte gebruik, een update van de cijfers naar het meest recente fiscale jaar en het kunnen uitvoeren van berekeningen per maand, vragen wij een vergoeding van 0,99.Wij hebben ons best gedaan de app zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen waarbij we gebruik hebben gemaakt van de meeste actuele gegevens. Aan de gemaakte berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Deze zijn puur indicatief. Voor een accurate en volledige berekening verwijzen wij je door naar een boekhouder of accountant. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van beslissingen op basis van de berekeningen en/of informatie in onze app.Mocht je nog opmerkingen of suggesties hebben over het gebruik van onze app, aarzel dan niet om deze met ons te delen via contact@mkbgeldwijzer.nl. Dank voor het gebruik van onze app en veel ondernemerssucces gewenst.

Full Specifications

What's new in version 1.2

Het fiscale jaar 2016 is toegevoegd. Nu kan je als ZZPer of MKBer snel en makkelijk zien wat je netto-inkomen als ondernemer wordt in 2016. Hoeveel van het nieuwe belastingplan, met een lastenverlaging van 5 miljard euro voor werkenden en bedrijven, levert dit jou als ondernemer op?Het jaar 2015 is nu gratis zodat je weet wat je overhoudt na je aangifte over 2015. De prijs van de in-app purchase voor volledige toegang is verlaagd naar slechts 0,99. Suggesties en opmerkingen zijn zoals altijd weer welkom.

General

Release June 22, 2016
Date Added March 3, 2016
Version 1.2

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Blockchain - Bitcoin Wallet

Free
Blockchain - Bitcoin Wallet

Venmo

Free
Venmo

PayPal - Send and request money safely

Free
PayPal - Send and request money safely

Mint: Personal Finance, Budget, Bills & Money

Free
Mint: Personal Finance, Budget, Bills & Money