X

MC Rooster for iOS

Developer's Description

MC Rooster is een app die bedoeld is voor leerlingen, hun ouders (en docenten) van het Maartenscollege in Haren. Met deze app voor iPhone en iPod touch kun je je eigen lesrooster, en dat van andere leerlingen van het Maartenscollege overzichtelijk en snel bekijken. De app haalt zijn gegevens direct van de site van het Maartenscollege (www.maartenscollege.nl). Beschikbaarheid en correctheid van de getoonde roosters zijn dus afhankelijk van de roosterinformatie van deze site. De roosters worden door de app opgeslagen, zodat ze beschikbaar zijn wanneer je even geen internetverbinding hebt. Features:>> Up-to-date roosters met de laatste wijzigingen, omdat de informatie rechtstreeks van de site www.maartenscollege.nl gelezen wordt;>> Zonder internetverbinding blijven de roosters te gebruiken (er is dan natuurlijk geen garantie dat ze actueel zijn!);>> Je kunt meerdere leerling-roosters opslaan;>> Een overzicht van de lengte van de lesdagen van alle ingevoerde leerlingen: bijzonder handig voor je vrienden, vriendinnen, broers, zussen en ouders natuurlijk;>> Als je in de bovenbouw van Havo of Atheneum zit wordt je persoonlijke rooster getoond;>> Docenten kunnen hun rooster ook bekijken, na eenmalig invoeren van hun wachtwoord.NB: Losse opmerkingen die op de website onder de roosterwijzigingen staan, worden op dit moment niet in MC Rooster weergegeven!Download MC Rooster en bekijk overal je eigen rooster en dat van je vrienden!

Full Specifications

What's new in version 1.1

Het rooster van de docenten kan nu worden ingezien, nadat eenmalig het wachtwoord van de betreffende docent is ingevoerd.

General

Release June 10, 2016
Date Added January 20, 2012
Version 1.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipodtouchsecondgen, ipodtouchsecondgen, iphone3g, iphone3g, iphone3gs, iphone3gs, ipadwifi, ipadwifi, ipad3g, ipad3g, ipodtouchthirdgen, ipodtouchthirdgen, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training logo

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training
Elevate - Brain Training and Games logo

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games
Turnitin Feedback Studio logo

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.