X
Luistersprookjes - Aladin en de Wonderlamp logo

Luistersprookjes - Aladin en de Wonderlamp for iOS

By Duraserve Free

Developer's Description

Serie van verschillende sprookjes en vertellingen voor kinderen om te luisteren of zelf (voor) te lezen.Nu geschikt voor je iPhone n iPad!In het luistersprookje Aladin en de Wonderlamp:1. Asladin en de Wonderlamp2. De heksenvlag3. De ijverige kip, de luie kat en de kikker4. De piano en de olifant5. De wonderlijke reis van Manus Muis6. Goudhaartje en de drie beren7. De verjaardag van Brammetje Braam8. De rode bretels9. Het gespikkelde kippenei10. Prikkel de egel kan vliegen11. Ons geheimpje12. Ben en de koning van de zeehondenAls je de verhalen laat voorlezen slaat de app zelf de bladzijde voor je om.Vanuit de app kun je eenvoudig een ander Luistersprookjes voorleesboek openen of downloaden. Oftewel uren lees en luister plezier. Lees en Luister ze dus allemaal!Voor ouders en/of verzorgers:Kinderen kunnen een verhaal zelf lezen of meelezen terwijl het sprookje op speelse wijze wordt voorgelezen. Leuk, leerzaam en educatief, zowel voor u als uw kind(eren).De Luistersprookjes apps houden rekening met door u ingestelde beperkingen en sommige functionaliteiten zijn voorzien van een kinderslot.Luistersprookjes zijn 100% offline en kunnen dus prima mee op vakantie!

Full Specifications

What's new in version 1.1

- lost een probleem op met het laden van verhalen onder iOS8- diverse kleine aanpassingen / opgeloste problemen- is nu geschikt voor zowel iPhone's als iPads (universal app)

General

Release June 12, 2016
Date Added October 22, 2014
Version 1.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 3
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

BookBuddy - Book Library Manager logo

BookBuddy - Book Library Manager

Free
BookBuddy - Book Library Manager
Audible - audio books, original series & podcasts logo

Audible - audio books, original series & podcasts

Free
Audible - audio books, original series & podcasts
Bookmobile Audiobook and Podcast Player logo

Bookmobile Audiobook and Podcast Player

Free
Bookmobile Audiobook and Podcast Player

Index Card Magic

Free
Index Card Magic
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.