X
LEGO Hero Factory Invasion From Below (HU) logo

LEGO Hero Factory Invasion From Below (HU) for iOS

By Amuzo Games Ltd Free

Developer's Description

"Hero Factory, itt Evo. Most lpek meg a tornyos gpezetbl. gy tnik, a tmadk a fld all jnnek. Hero Factory, ide valami nagyobb kell, mint n. Harci gpekre van szksgnk!""Indulj el az Alpha csapattal, s ugorj be a legmlyebb vzbe a kilenc csodlatos harci gp egyikvel, hogy legyzd a 'lentrl jv invzit'.- Gyzd le az t hatalmas szrnyet s ugrl hordikat a kilenc vrospusztt plyn- Ismerd meg a trtnetet az akcids videotartalommal- Teljestsd az epikus kldetseket, s fejleszd kpessgeidet s klnleges mozdulataidat a 45. szint fl- ptsd fel harci gped, s fejleszd fel a klnleges, ketts mret krnyezetben- Vlaszd ki a harci mdot, s rj fel a tbbiekhez a harci mdban, melyben 75 kitntetst kell sszegyjtenedMi vagyunk a Hero Factory, megvdjk a galaxist minden veszlytl. Csatlakozz a csapathoz most!A Hero Factory 'Invasion from Below' tartalmaz egy pnzrendszert, melyben minden vsrls elvgezhet csupn a jtkkal val jtszssal. A 'hspontok' megvsrlsval lehetv vlik kedvenc harci gped feloldsa, vagy elkltheted ket klnbz kpessgekre, hogy kezdeti elnyre tegyl szert. 0,89 eurrt 100 'hspont', 5,49 eurrt 1000 'hspont' vsrolhat."--------------------- Hivatalos LEGO jtkAjnlatos a kszlked ki majd bekapcsolni az alkalmazs teleptse vagy frisstse utn. Az alkalmazs letltsvel a LEGO Csoport adatvdelmi nyilatkozatt elfogadottnak tekintjk. Tovbbi rszletek http://aboutus.lego.com/hu-hu/legal-notice/Privacy-Policy LEGO and the LEGO logo are trademarks of the LEGO Group. 2013 The LEGO Group.

Full Specifications

What's new in version 2.2.0

SKORPI BESTIA HARCI CSOMAG- CSATA A SKORPI BESTIVAL S SZENTLY ARNAMEGA CSATACSOMAG- MINDEN EGYBEN A SZUPER TAKARKOS CSATACSOMAGBAN KORLTLAN TRTNETES JTKKAL!

General

Release June 12, 2016
Date Added August 13, 2014
Version 2.2.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 5
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Pokemon GO logo

Pokemon GO

Free
Pokemon GO
HQ - Live Trivia Game Show logo

HQ - Live Trivia Game Show

Free
HQ - Live Trivia Game Show

Air Traffic Controller 4.0 XL Lite - The free ATC airplane simulator Game

Free
Air Traffic Controller 4.0 XL Lite - The free ATC airplane simulator Game
Dragon City Mobile logo

Dragon City Mobile

Free
Dragon City Mobile
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.