X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Kameraadjes for iOS

Developer's Description

In de Kameraadjes App kunnen leden van de Juniorclub van Feyenoord zich uitleven in de wereld van hun favoriete voetbalclub. Voor iedere leeftijd is een eigen Feyenoord-wereld gecreerd waar je jouw eigen avatar kunt maken en tegen jouw voetbalhelden kan spelen.

Kun jij winnen in een n tegen n duel met een speler van Feyenoord? Dribbel jij langs alle pionnen en obstakels op het veld? Laat jij je niet uit het veld schoppen bij een potje Feyenoord-trefvoetbal? Ontmoet de Feyenoord-spelers ook buiten het trainingsveld en verzamel alle spelerskaarten. Bovendien tel je af tot de volgende wedstrijd van Feyenoord en blijf je live op de hoogte van de tussenstand in De Kuip!

Ook aan de allerjongste Kameraadjes (tot en met 2 jaar) is gedacht. Minis hebben hun eigen leefwereld binnen de app, waar zij eindeloos kunnen spelen in de dierentuin van Feyenoord. Bovendien kunnen ze luisteren naar de Feyenoord-avonturen van de beestenbende met de verhalen uit de bekende voorleesboeken, gellustreerd door Roland Hols en ingesproken door Eus Roovers.

Je geeft aan ons privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden te accepteren door de app te downloaden. Minderjarigen tot 16 jaar mogen de Kameraadjes App niet downloaden, zonder toestemming van hun ouders of wettelijke vertegenwoordigers. Lees meer over de privacyvoorwaarden op kameraadjes.nl/privacy.

Neem voor hulp bij de app contact op met Feyenoord Service & Tickets via www.feyenoord.nl/service.

Over Feyenoord Juniorclub Kameraadjes:

De Feyenoord Juniorclub Kameraadjes is de officile Juniorclub van Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder voor alle jeugdige supporters tot en met 14 jaar.

Full Specifications

What's new in version 1.6.0

General

Release July 26, 2020
Date Added July 26, 2020
Version 1.6.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

8 Ball Pool

Free
8 Ball Pool

NBA JAM by EA SPORTS

$4.99
NBA JAM by EA SPORTS

FIFA 15 Ultimate Team by EA SPORTS

Free
FIFA 15 Ultimate Team by EA SPORTS

Alto's Adventure

$4.99
Alto's Adventure