X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

I'Velo for iOS

Developer's Description

IVelo este prima aplicaie 100% romneasc, adaptat local pentru nevoile biciclitilor urbani.IVelo este o aplicaie de tracking i un instrument de comunicare pentru comunitatea biciclitilor. Pe hart vei gsi pin-uri cu diferite alerte (trafic, obstacol, furt, S.O.S.) i te poi implica direct n semnalarea sau soluionarea lor. Harta interactiv a aplicaiei dezvluie i locuri prietenoase cu biciclitii, fiind un ghid de orientare n ora. Cu IVelo poi identifica i genera, pe baza informaiilor i curselor introduse de utilizatori, ruta ideal pentru tine.Fiecare contribuie, comunitatea beneficiaz!Aplicaia este dezvoltat de Asociaia Green Revolution. Beneficii: Tracking i statistici: salveaz-i traseele i monitorizeaz-i numrul de km parcuri i viteza; Direcii i navigare: caut rute de deplasare optime pentru biciclet, bazate pe traseele nregistrate de ceilali utilizatori; urmrete n timp real harta traseului tu; POI's: stabilete-i punctele de interes, propune locuri interesante, locuri n care biciclitii sunt binevenii; Incidente: semnaleaz zonele cu trafic ngreunat, obstacole, furt sau cere ajutorul prin functia de S.O.S.; Prieteni: logheaz-te cu contul de Facebook i i vei gsi prietenii pe hart; recomand-le traseele tale preferate; Contul tu: seteaz-i un cont i adaug informaii despre tine i bicicleta ta.Atentie:Folosirea continua a GPS-ului in fundal poate reduce drastic durata de viata a bateriei.Disclaimer:Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

Full Specifications

What's new in version 1.3

Bug fixingUrmtoarele probleme au fost reparate:Erori la nregistrare curselor legate de acurateea GPS-ului;Pierderea curselor la minimizarea aplicaiei; Editarea pozei de profil;Erori de logare cu Facebook. Auto-pauzCu funcia de auto-pauz i nregistrm doar timpul petrecut pe biciclet, nu i cel petrecut la semafor sau mers pe jos. nregistrarea cursei se oprete automat cnd ai o vitez mai mic de 3km/h i repornete cnd depeti aceast vitez. Auto-stopn cazul n care ai uitat cursa pornit i ai ajuns la destinaie sau dac bateria telefonului tu scade sub 3%, intr n aciune funcia de auto-stop, care i salveaz automat cursa i te notific. nregistrarea curselorPentru a elimina statisticile eronate, i nregistrm diferit prile din traseu n care pedalezi cu o viteza mai mare de 3km/h. Pentru acestea, i calculm distana, durata i viteza medie. Seciunile parcurse cu o vitez mai mic sunt colorate cu gri. Update ecran de salvare cursn cazul n care cursa ta este oprit accidental, acum ai posibilitatea s te ntorci la nregistrarea traseului. Am introdus i un cmp noi care i redenumeste automat cursa i o nscrie ntr-o campanie activ. Buton homeLogo-ul IVelo, din partea de sus a ecranului, are rolul unui buton de home. Aa te poi ntoarce cu uurin la ecranul principal.

General

Release May 9, 2016
Date Added May 22, 2015
Version 1.3

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Lose It - Calorie Counter and Weight Loss Tracker

Free
Lose It - Calorie Counter and Weight Loss Tracker

First Aid by American Red Cross

Free
First Aid by American Red Cross

Argus Calorie Counter Diet, Activity, Step Tracker

Free
Argus Calorie Counter Diet, Activity, Step Tracker

Calm: Meditation to Relax, Focus & Sleep Better

Free
Calm: Meditation to Relax, Focus & Sleep Better