Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with Facebook Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

FotoKompas for iOS

By AM Schnabel $0.99

Developer's Description

Auto kwijt, je fiets niet te vinden, de weg kwijt in de bossen? Voor deze stressvolle situaties is FotoKompas d oplossing!Simpel: na het parkeren foto maken en relaxed op pad gaan. Bij terugkeer FotoKompas starten en de gemaakte foto selecteren. Er verschijnt dan een helder kompas wijzend naar de plek waar de foto genomen is. Ook kan maps(kaarten) opgestart worden, waarmee je naar de eindpositie kunt navigeren. Voordeel van deze app t.o.v. andere navigatiesystemen: gn dataverbruik en zlf je route kunnen bepalen. Waarschuwing:Lokatievoorzieningen moeten aanstaan voor de foto app, anders zal de foto niet in FotoKompas verschijnen.FotoKompas geeft alln de richting aan. Voor obstakels zoals bijv. een rivier, wordt je niet gewaarschuwd.Zorg altijd voor alternatieven (i.v.m. verlies of diefstal van je iPhone).Foto's buiten gemaakt geven een vl nauwkeurigere positie, waardoor je dichter bij je eindpositie uitkomt. Ook van belang is herkenbaarheid, bijv. een straatnaambordje of object/gebouw in de buurt. Bovenin staan 2 icoontjes die d.m.v. kleur de ontvangst aangeven (rood=slecht, oranje, groen=goed).Het kompas kan ontregeld raken door magnetische velden in de buurt. Laat je iPhone gedurende de navigatie niet constant aanstaan. Kijk waar de pijl naar toe wijst en zoek een aanknopingspunt (bijv. een toren) en loop daar naar toe. Herhaal dit tot je in de buurt bent. Uitleg kompas: De grote rode pijl is net als een gewoon kompas, maar wijst in dit geval naar je eindbestemming en niet naar het Noorden.Het rode pijltje op de ring wijst naar het Noorden en het blauwe blokje naar het zuiden.

Full Specifications

What's new in version 1.1

waarschuwing als er geen geschikte foto aanwezig is.versie ook geschikt gemaakt voor ipad met gps.Nu ook te gebruiken in landscape.Grotere nauwkeurigheid.

General

Release June 12, 2016
Date Added April 23, 2014
Version 1.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen4g, iphone5, ipadfourthgen4g, ipadmini4g, iphone4, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen4g, iphone5, ipadfourthgen4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Maps - Navigation & Transit

Free
Google Maps - Navigation & Transit

Waze Navigation & Live Traffic

Free
Waze Navigation & Live Traffic

Citymapper - Transit Navigation

Free
Citymapper - Transit Navigation

Trucker Path - Truck Stops & Weigh Stations

Free
Trucker Path - Truck Stops & Weigh Stations

Best VPN Services for 2021

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan