X

Fietsplanner Zuid for iOS

Developer's Description

Waarom deze app?Fietsen is snel op korte afstanden, beschikbaar, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk en duurzaam. Meer fietsen zorgt voor een betere leefomgeving en een snellere doorstroming op de weg, waardoor de steden beter bereikbaar worden. De provincie Brabant stimuleert het fietsen met een grote verscheidenheid aan projecten. Het doel is dat in 2020 30% van het totaal aantal verplaatsingen per fiets plaatsvindt.Hoe werkt de app?In het scherm Bestemming kunt u uw startpunt en eindbestemming instellen. Het startpunt is standaard uw huidige locatie als u gesproken begeleiding wilt hebben. De eindbestemming kunt u aangeven door (een deel van) de straatnaam en plaats in te voeren (zo geeft kbrab bosch als resultaat: Brabantlaan, s-Hertogenbosch). Met het knopje Route wordt de route gezocht en als u daarna op de tab Fietsen drukt start de routebegeleiding. U kunt ook locaties opslaan. Ga daarvoor naar de tab Favorieten, daar kunt u locaties toevoegen of wijzigen. Veel fietsplezier!Help mee de kaart te verbeterenKrijgt u een vreemde route of staat uw bestemming niet op de kaart? Help ons de kaart te verbeteren. We maken gebruik van een community-based kaart, u kunt opmerkingen zelf wijzigen via openstreetmap.nl, of stuur een e-mail naar algemeen@openstreetmap.nlGoede fietspaden en goede route-informatie maken het fietsen aantrekkelijker, vooral in een onbekend gebied. Daarom ontwikkelden de provincies Brabant, Limburg en Zeeland eerder al de online fietsrouteplanner Zuid. Deze app maakt de routeplanner op de fiets beschikbaar. U hoeft niet meer te zoeken naar de juiste straat, maar u wordt begeleid naar uw eindbestemming!

Full Specifications

What's new in version 1.1

- De zoekfunctie voor het straatnamenregister is aanmerkelijk verbeterd. Voortaan is het veel eenvoudiger om een bestemming op te zoeken.- Er is (gesproken) begeleiding toegevoegd. - Voortaan krijgt de gebruiker de routeadviezen op tijd en helder uitgesproken aangereikt.- De kaart met de route wordt duidelijker weergegeven.- De plaatsing van de adviespunten is verbeterd. - De adviespunten worden voortaan op de juiste momenten getoond.- De gefietste route wordt gemonitord. Als er teveel van de geplande route wordt afgeweken, wordt dit gesignaleerd en een nieuwe route wordt voorgesteld.

General

Release June 10, 2016
Date Added March 16, 2012
Version 1.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphonefirstgen, iphonefirstgen, ipodtouchfirstgen, ipodtouchfirstgen, ipodtouchsecondgen, ipodtouchsecondgen, iphone3g, iphone3g, iphone3gs, iphone3gs, ipadwifi, ipadwifi, ipad3g, ipad3g, ipodtouchthirdgen, ipodtouchthirdgen, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Maps - Navigation & Transit logo

Google Maps - Navigation & Transit

Free
Google Maps - Navigation & Transit
Waze Navigation & Live Traffic logo

Waze Navigation & Live Traffic

Free
Waze Navigation & Live Traffic
Citymapper - Transit Navigation logo

Citymapper - Transit Navigation

Free
Citymapper - Transit Navigation

Trail Maker

Free
Trail Maker
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.