X
Ejani! logo

Ejani! for iOS

By CriEnglish Free

Developer's Description

Revista Ejani!, q ka filluar t publikohet n vitin 2012, sht nj botim modern e gjithprfshirs n gjuhn shqipe, q del do gjasht muaj n tregun e Shqipris, Kosovs dhe Maqedonis. Rubrikat kryesore t Ejani! jan Speciale, Histori Pasurimi, Hi-Tech, Kina Sot, Vizion, Tempulli i Shndetit, Kozmopolit dhe Horizont. Revista synon t paraqes kryesisht zhvillimet shoqrore, ekonomike dhe kulturore t Kins nga nj kndvshtrim i veant, i thelluar dhe profesional. Ejani! botohet nga Radioja e Jashtme e Kins (CRI Shqip). 2012

Full Specifications

What's new in version 1.0

General

Release June 12, 2016
Date Added March 10, 2014
Version 1.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipadwifi, ipad3g, ipad2wifi, ipad23g, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g, ipadwifi, ipad3g, ipad2wifi, ipad23g, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g, ipadwifi, ipad3g, ipad2wifi, ipad23g, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Twitter logo

Twitter

Free
Twitter
Flipboard: News For Every Passion logo

Flipboard: News For Every Passion

Free
Flipboard: News For Every Passion
Newsroom - News that gets you talking logo

Newsroom - News that gets you talking

Free
Newsroom - News that gets you talking
Stitcher for Podcasts logo

Stitcher for Podcasts

Free
Stitcher for Podcasts
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.