X

EduMe - Topografie Nederland for iOS

By Cornelis Huige Free

Developer's Description

Nederland heeft twaalf provincies weet jij ze allemaal? Weet je ook de hoofdsteden van elke provincie? In dit werkboekje maak je kennis met de kaart van Nederland met behulp van tien oefeningen en twee toetsen.In groep 5 en 6 begin je met de topografie van Nederland. Je leert dat Nederland bestaat uit twaalf provincies en je leert de belangrijkste plaatsen aan te wijzen op de kaart. Ook leer je de plaatsnamen goed opschrijven zonder fouten. Dit werkboekje bevat de volgende zeven onderwerpen:* De twaalf provincies* De dertien hoofdsteden* Plaatsen in Zuid-Nederland* Plaatsen in West-Nederland* Plaatsen in Oost-Nederland* Plaatsen in Noord-NederlandNaast het aanwijzen op de kaart hebben we ook oefeningen toegevoegd die een focus hebben op het goed kunnen spellen van de plaatsnamen. Vaak leren we wel de plaatsen aanwijzen maar vergeten we hoe de plaatsen worden opgeschreven. Het werkboekje sluit af met twee toetsen waar alle namen nogmaals door elkaar worden getoetst. Deze keer wordt de feedback op het einde van de oefening gegeven.De opzet van deze app is wederom een werkboekje. Echter we hebben de vormgeving ten opzichte van de oude boekjes behoorlijk vereenvoudigd en mooier gemaakt, zodat het nog eenvoudiger wordt om te oefenen. Na het installeren zal de app even online contact hebben met het internet en de nieuwste content van het boekje ophalen. Daarna is de app offline te gebruiken en kun je oefenen zonder dat je verbonden hoeft te zijn met het internet.Met deze app bereik je het volgende leerdoel:Het gevoel krijgen wat de kaart van Nederland inhoudt. Je leert ook de provincies en belangrijke plaatsen erop aanwijzen. Ook oefen je met het spellen van de plaatsnamen.Vereiste voorkennis:Geschikt voor kinderen in groep 5 en hoger die het vak aardrijkskunde krijgen op school.

Full Specifications

What's new in version 1.4

Bedankt voor het gebruiken van EduMeApps! Om onze app voor jou te verbeteren, maken we regelmatig updates beschikbaar in de App store.

General

Release May 3, 2016
Date Added April 21, 2016
Version 1.4

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.