X

EduMe - Tellen tot 1000 for iOS

By Cornelis Huige Free

Developer's Description

Kun je al tellen tot 1000? Als vervolg op onze app plus en min waarin je oefende met getallen tot 100, hebben we nu een EduMeApp voor je waar je kan oefenen met tellen tot 1000. Zoals gebruikelijk bij EduMeApps heeft ook deze app de vorm van een echt werkboekje. De app bevat 22 leuke oefeningen en 3 toetsen.De focus in deze app is niet het daadwerkelijk rekenen met sommen maar meer een getalgevoel ontwikkelen met getallen boven 100 (tot 1000). Je leert de getallen te plaatsen in juiste volgorde van klein naar groot. Maar ook luisteren naar het getal en deze intikken op het scherm. (Is het nu 193 of toch 139?). Daarna leer je ook sprongen maken met verschillende veelvouden. Het doel is dat je een gevoel krijgt hoe de getallen zich verhouden met elkaar en de systematiek van het opschrijven van een 100getal goed onder de knie krijgt. Dit is belangrijk, voordat je echte sommen gaat oplossen.De 22 oefeningen zijn verdeeld in 3 onderwerpen: - Luisteren naar het getal en type het juist getal in.- Tellen met sprongen van 1, 5, 10, 20, 40 en 50.- Zet de getallen in de juiste volgorde van laag naar hoog met gelijke sprongen.De opzet van deze app is wederom een werkboekje. Echter we hebben de vormgeving ten opzichte van de oude boekjes behoorlijk vereenvoudigd en mooier gemaakt, zodat het nog eenvoudiger wordt om te oefenen. Na het installeren zal de app online contact zoeken met het internet en de nieuwste content van het boekje ophalen. Daarna is de app offline te gebruiken en kun je oefenen zonder dat je verbonden hoeft te zijn met het internet. Met deze app bereik je het volgende leerdoel:Met de oefeningen uit dit werkboekje leer je tellen tot 1000. Je oefent met de uitspraak van de getallen en helpt je met het creren van een getalgevoel voor de grote getallen. De oefeningen zijn een goede start voor rekenen met getallen vanaf 100 tot 1000. Vereiste voorkennis:Je moet kunnen rekenen met sommen tot 100. Geschikt voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool.

Full Specifications

What's new in version 1.4

Bedankt voor het gebruiken van EduMeApps! Om onze app voor jou te verbeteren, maken we regelmatig updates beschikbaar in de App store.

General

Release May 3, 2016
Date Added April 15, 2016
Version 1.4

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.