X
EU fondovi logo

EU fondovi for Android

By Hand studio Free

Developer's Description

Mobilna aplikacija EU fondovi slubena je aplikacija europskih strukturnih i investicijskih fondova u Republici Hrvatskoj. Na Vaem dlanu nalaze se najvanije informacije o EU fondovima udaljene tek potezom prsta. Informacije o EU fondovima pristupanije su nego ikada na Vaoj aplikaciji moete saznati kako, kada i gdje se prijaviti za bespovratna sredstva Europske unije.

Na naslovnici saznajte najnovije vijesti iz svijeta EU fondova kako biste u svakom trenutku bili informirani o mogunostima financiranja EU sredstvima. Svakodnevno itajte najnovije vijesti, najave dogaanja i novosti iz sredita EU fondova.

Kategorija Kako do EU fondova nauit e vas u svega tri koraka, zahvaljujui jednostavnom rjeniku te preciznim i jasnim uputama, to morate poduzeti kako biste prijavili svoj projekt za bespovratna sredstva iz Europske unije. Pregledom kategorije svatko ima priliku saznati kako pretvoriti svoju ideju u projekt i ostvariti prava na koritenje EU sredstava.

Kategorija Natjeaji nudi korisnicima pregled svih otvorenih natjeaja i natjeaja u najavi. Dodatno, aplikacija moe sluiti i kao svojevrstan alarm sistem koji u realnom vremenu obavjetava korisnike o objavi novog i/ili izmjena unutar ve objavljenog natjeaja. Oznakom kategorije od interesa na zaslon svog ureaja pomou push notifikacije zaprimit ete obavijest o otvaranju i/ili izmjeni unutar ve objavljenog natjeaja.

U kategoriji Edukacije moete pronai popis svih zavrenih i planiranih edukacija i informativnih radionica. Unutar pojedine edukacije moete pronai tko se na nju moe prijaviti, lokaciju edukacije te sve bitne informacije za prijavu.

Ako i nakon koritenja aplikacije naiete na dodatne nejasnoe vezane za koritenje EU fondova, slobodno nam se obratite putem Kontakt obrasca, to je ovom aplikacijom jednostavnije nego ikada. Potrebno je samo upisati Vau e-mail adresu, odabrati kategoriju upita i poslati nam poruku. Odgovor stie na Vau e-mail adresu u najkraem moguem roku!

Preuzmite aplikaciju i budite u toku s EU fondovima!

Izrada aplikacije sufinancirana je sredstvima tehnike pomoi Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Full Specifications

What's new in version 1.3

General

Release April 6, 2020
Date Added April 6, 2020
Version 1.3

Operating Systems

Operating Systems Android
Additional Requirements Requires Android 5.0 and up

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Microsoft Authenticator logo

Microsoft Authenticator

Free
Microsoft Authenticator
Indeed Job Search logo

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search
Vault-Hide SMS,Pics & Videos,App Lock, Free backup logo

Vault-Hide SMS,Pics & Videos,App Lock, Free backup

Free
Vault-Hide SMS,Pics & Videos,App Lock, Free backup
LinkedIn SlideShare logo

LinkedIn SlideShare

Free
LinkedIn SlideShare
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.