X

De Knooppuntenapp - wandelen in de Voerstreek for iOS

Developer's Description

Op stap langs het wandelknooppunten netwerk in de Voerstreek.Gedaan met papieren kaarten. Deze app werkt volledig offline en brengt het wandelknooppunten netwerk in de Voerstreek naar je iPhone en iPad. De volledige regio van de Voerstreek is voorzien van de mooiste topografische kaarten die inbegrepen zijn in de app. Rond elk knooppunt kun je restaurants/cafs/bars opvragen. Deze zijn ook inbegrepen in de app.Je hebt dus gn internet verbinding nodig om deze app te gebruiken!Deel eenvoudig je routes met vrienden, zonder enige vorm van registratie. Wij zorgen ervoor dat je steeds de meest recente versie van het wandelnetwerk op zak hebt.De app is voorzien van een ingebouwde handleiding die alle aspecten van de app in detail bespreekt."Heb de app al vaak gebruikt en werkt prima.""Ik ben trouwens erg tevreden over deze app.""Super, dank je wel en succes met de volgende versie.""Zet m op. De app wordt steeds fijner.""Lekker gewandeld vandaag mt stembegeleiding."Onze app is voorzien van de mooiste topografische kaarten ter wereld. Meer dan 130km wandeltrajecten in de mooie Voerstreek zijn nu beschikbaar op je iPhone en iPad. Plan je eigen routes of kies een knooppunt en laat de app een lusvormige route voor je berekenen.Zoek door routes die door collega wandelaars zijn gemaakt.De app kan je begeleiden door middel van stem en notificaties. De app laat je weten wanneer je een knooppunt nadert en zegt wat het volgende knooppunt is. Dit alles werkt in de achtergrond, dus je kunt het scherm van je telefoon uitzetten, veel batterij uitsparen en dus langer wandelen! Je kunt de stembegeleiding ook gebruiken in combinatie met muziek.Kies het knooppunt waar je wil beginnen en eindigen en met 1 druk op de knop berekent de app een lijst van lussen met verschillende afstanden. Voor je vertrekt kun je via gps de route laten berekenen tussen je eigen locatie en het eerste knooppunt van je route. Hiervoor ondersteunen we Apple Maps, Navigon en andere kaarten.Alle routes die je gepland hebt, kun je eenvoudig bewaren in gpx formaat en doorsturen via e-mail. Onze gpx bestanden zijn compatibel met Basecamp.Deel je activiteiten op social media.Opgelet: deze app gebruikt gps in de achtergrond. Dit kan de batterijduur van je toestel benvloeden.Alle vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar support@knooppuntenapp.be.

Full Specifications

What's new in version 1.5

Berekening kortste routeVanaf nu is er geen beperking in afstand meer om de kortste route te berekenen tussen 2 knooppunten. De vervelende foutmeldingen dat de afstand te groot was om te berekenen verdwijnen. Het zoom niveau van de kaart waarop de knooppunten verdwijnen werd aangepast.HoogteprofielVoortaan is er voor elke route een hoogteprofiel beschikbaar. Zo kun je zien hoe moeilijk een route is. Hiervoor is een internet verbinding vereist.BugfixesEnkele kleine problemen werden verholpen.

General

Release May 8, 2016
Date Added April 23, 2015
Version 1.5

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

ESPN: Live Sports & Scores logo

ESPN: Live Sports & Scores

Free
ESPN: Live Sports & Scores

fuboTV Live

Free
fuboTV Live

MLB.com At Bat

Free
MLB.com At Bat
NCAA March Madness Live - Men's College Basketball logo

NCAA March Madness Live - Men's College Basketball

Free
NCAA March Madness Live - Men's College Basketball

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.