Compenda CRM 2.0 for iOS

By Ultraware B.V. Free

Developer's Description

Waarom de Compenda APP?Een app voor de iPhone waarbij de zakelijke gebruiker van Compenda de kernfuncties mobiel in handen krijgt. Ben je vaak onderweg? En wil je die tijd efficint besteden? De Compenda CRM App helpt je daarbij!Dankzij de App kun je altijd bij je klant- en organisatiegegevens. Werk je klantgegevens bij, krijg inzicht in de voortgang van projecten en verwerk direct je declaraties. Op elk moment, op elke plaats n realtime (geen vertraging of synchronisatie). Met de app heb je altijd de laatste bedrijfsupdates binnen handbereik.Voor wie is de APP?De Compenda App is een aanvulling voor vele branches, zoals de advocatuur, accountancy, ICT en de hoveniersbranche. Ook verenigingen en stichtingen maken gebruik van de App.Binnen de diverse branches wordt elke organisatieomvang ondersteund door de Compenda App. Of je nu alleen of in een team werkt, de App biedt passende ondersteuning en is de perfecte aanvulling op het CRM binnen de organisatie waar je werkzaam bent.

Full Specifications

What's new in version 2.0.9

Wat is er nieuw:Deze versie van de APP bevat een behoorlijke update. De APP is uitgebreid met nieuwe functionaliteit zoals: -Agenda functionaliteit toegevoegd (aanmaken, raadplegen, aanpassen en verwijderen)-Todo functionaliteit toegevoegd (aanmaken, raadplegen, aanpassen en verwijderen)-Archief functionaliteit toegevoegd (raadplegen)-Bij het voltooien van declarabele taken wordt direct om uren schrijven gevraagd.-Agenda en Uren schrijven worden nu in een weekoverzicht getoond. - De interface is op sommige plekken aangepast.- De kleuren en iconen zijn aangepast op meerdere plekken. -De APP kan nu ook overweg met de iPhone 6S en 6S-Plus.-Algemene bugfixes.Er zijn ook meerdere kleine correctie en verbetering doorgevoerd, onder andere een update waardoor de APP veel sneller is geworden.

General

Release June 12, 2016
Date Added June 4, 2014
Version 2.0.9

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

Workplace Chat by Facebook

Free
Workplace Chat by Facebook

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder

Best VPN Services for 2020

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan