Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Sign in with Facebook Sign in with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Agreement.

CityGuide - Veresegyhz for iOS

By Istvan Szabo $1.99

Developer's Description

Ltnivalk, programok kppel, lerssal, elrhetsggel egyszeren.Aki itt lakik vagy csak ide ltogat, annak ez egy ktelez alkalmazs!Egyszeren, kategorizlva tudhat meg, mit rdemes Veresegyhzon felkeresni, megnzni. Semmi flsleges cicoma, csak a lnyeg. Kp, lers rviden, nyitvatarts, telefonszm, cm, trkp.Ha n itt l akkor vlaszthatja a "Helybeli" opcit s mris minden zlet, tterem, bolt, szerel, szolgltat stb megtallhat adataival aki itt helyben tevkenykedik.Az alkalmazs mkdshez online kapcsolat szksges (wifi, mobilnet) mivel az adatok egy kzponti adatbzisbl rkeznek, termszetesen mindig az aktulis adat.Mirt egyszer s hatkony?- Egy telepls egy alkalmazs- Nincs flsleges informci, nincs reklmozott de nem helyi adat- Folyamatos aktualizls(Adatfeltlts folyamatos!)

Full Specifications

What's new in version 2.0

Jelents vltozsok!Turista vagy Helybeli? Mostantl mindkt csoport ignyt kielgti az alkalmazs.Turistk, ltogatk szmra egy szktett, de jl ttekinthet szerkesztett tartalom rhet el. Cl tovbbra is, hogy csak azt amit kell, teht nem ltja a knyvelket, kovcsokat stb aki ezt vlasztja. Ha mgis szksg lenne egy cipszre akkor nincs gond. Vlassza a Helybeli-t s mris elri az sszes helyi boltot, szolgltatst, cget, esemnyt stb.Aki itt lakik az nem nlklzheti!

General

Release June 18, 2016
Date Added May 23, 2016
Version 2.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Earth

Free
Google Earth

Lyft

Free
Lyft

Uber

Free
Uber

Airbnb

Free
Airbnb

Best VPN Services for 2020

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan