X

CityGuide - Veresegyhz for iOS

By Istvan Szabo $1.99

Developer's Description

Ltnivalk, programok kppel, lerssal, elrhetsggel egyszeren.Aki itt lakik vagy csak ide ltogat, annak ez egy ktelez alkalmazs!Egyszeren, kategorizlva tudhat meg, mit rdemes Veresegyhzon felkeresni, megnzni. Semmi flsleges cicoma, csak a lnyeg. Kp, lers rviden, nyitvatarts, telefonszm, cm, trkp.Ha n itt l akkor vlaszthatja a "Helybeli" opcit s mris minden zlet, tterem, bolt, szerel, szolgltat stb megtallhat adataival aki itt helyben tevkenykedik.Az alkalmazs mkdshez online kapcsolat szksges (wifi, mobilnet) mivel az adatok egy kzponti adatbzisbl rkeznek, termszetesen mindig az aktulis adat.Mirt egyszer s hatkony?- Egy telepls egy alkalmazs- Nincs flsleges informci, nincs reklmozott de nem helyi adat- Folyamatos aktualizls(Adatfeltlts folyamatos!)

Full Specifications

What's new in version 2.0

Jelents vltozsok!Turista vagy Helybeli? Mostantl mindkt csoport ignyt kielgti az alkalmazs.Turistk, ltogatk szmra egy szktett, de jl ttekinthet szerkesztett tartalom rhet el. Cl tovbbra is, hogy csak azt amit kell, teht nem ltja a knyvelket, kovcsokat stb aki ezt vlasztja. Ha mgis szksg lenne egy cipszre akkor nincs gond. Vlassza a Helybeli-t s mris elri az sszes helyi boltot, szolgltatst, cget, esemnyt stb.Aki itt lakik az nem nlklzheti!

General

Release June 18, 2016
Date Added May 23, 2016
Version 2.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Earth logo

Google Earth

Free
Google Earth
Lyft logo

Lyft

Free
Lyft

Uber

Free
Uber
Airbnb logo

Airbnb

Free
Airbnb
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.