X
Campina Eurosparen logo

Campina Eurosparen for iOS

Developer's Description

Doe jij al mee aan Campina Eurosparen? Geniet van onze heerlijke producten zoals melk, vla of yoghurt en spaar voor hoge kortingen op leuke producten en uitjes uit de Eurosparen-shop. Met de app heb je als Eurospaarder alles bij de hand! Verzamel codesVerzamel unieke codes van de verpakkingen van Campina-producten waar het Eurosparen-logo op staat. Maak een account aan of log inMeld je via de app aan voor Campina Eurosparen of log in als je al een account hebt. Vul je codes in Voor iedere ingevoerde code ontvang je minimaal 2,50 Eurosparen-euros. Deze voegen we direct toe aan je spaarsaldo. Hoe meer codes je invoert, hoe meer Eurosparen-euros je spaart! Spaar en shopGenoeg gespaard voor dat mooie artikel of dat leuke uitje? Dan kun je via de app kiezen uit het hele assortiment van de spaarshop en direct bestellen. Met de app kun je dus sparen en shoppen waar je wil, wanneer je wil. We wensen je veel spaarplezier!Met deze app kun je via je Eurosparen-account nu ook exclusief deelnemen aan geld-terug-acties. Kijk in het menu voor uitleg.Eurosparen op je iPad? Pak de site!Onze app is geoptimaliseerd voor iPhone. Om op je iPad fijn te kunnen Eurosparen, adviseren we je gebruik te maken van de website. Die is speciaal ingericht voor gebruik op de iPad.Deze app maakt gebruik van locatievoorzieningen om je bijvoorbeeld tijdens speciale evenementen te kunnen verrassen.We zullen nooit ongevraagd je locatiegegevens voor andere doeleinden gebruiken.Let op, voor juist gebruik van de app adviseren wij minimaal een 3G verbinding te gebruiken.

Full Specifications

What's new in version 1.10

Om onze app voor jou zo leuk mogelijk te maken zijn wij voortdurend bezig om deze app te verbeteren.In deze update hebben we een aantal kleine problemen opgelost. Dankzij jullie feedback.Je app werkt nu nog beter.

General

Release June 12, 2016
Date Added February 13, 2014
Version 1.10

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g, iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Apple Store logo

Apple Store

Free
Apple Store
Amazon Prime Now logo

Amazon Prime Now

Free
Amazon Prime Now

Amazon - Shopping made easy

Free
Amazon - Shopping made easy

Wish - Shopping Made Fun

Free
Wish - Shopping Made Fun
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.