X

CREDINS online for Android

By CREDINS bank Free

Developer's Description

What is CREDINS online?

CREDINS online is one of the most innovative products in the field of electronic payments solutions offered by CREDINS bank (Albania). It enables you to perform a wide range of transactions from internet or your mobile phone.

What kind of transactions?

- Check the balance/detail/statement of your Account/Deposit/Loan/Card

- Internal/Domestic/International Transfer

- Standing Orders/Utility Payments/Bill Payments

- Currency Exchange

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cfare eshte CREDINS online?

CREDINS online eshte sherbimi nepermjet internetit per te gjithe ju qe keni llogari prane CREDINS Bank (Albania). CREDINS online ju mundeson kryerjen e sherbimeve bankare pa qene nevoja te jeni prezent ne banke, mjafton te keni nje kompjuter, celular, smartphone apo tablet.

Cfare mund te bej me CREDINS online?

- Kontrolloni gjendjen e llogarive, kredive, depozitave apo kartave tuaja.

- Paguani fatura si energji elektrike, ujesjelles, telefon etj..

- Kryeni transferta brenda dhe jashte Shqiperise.

- Kryeni kembime valutore shitje/blerje ne monedha te ndryshme.

Cfare sigurie ka CREDINS online?

Siguria e transaksioneve eshte maksimale, ndaj dhe credins online perdor teknologji sigurie shume te avancuara. Krahas elementeve te sigurise aplikohet edhe teknologjia me SMS informues. Ju do te merrni me ane te nje SMS-je ne celularin tuaj, nje kod autorizimi te transaksionit qe doni te kryeni. Ky kod vjen i personalizuar dhe e gjithe kjo per te konfirmuar se jeni Ju qe po e kryeni veprimin ne CREDINS online.

Si e perfitoj CREDINS online?

Shume thjesht dhe pa asnje kosto regjistrimi. Mjafton te keni ose te hapni llogari ne CREDINS Bank. Ejani ne nje nga deget tona dhe aplikoni per sherbimin Credins online dhe ju do te pajiseni me nje Kod Perdorimi dhe Fjalekalim. Per te aplikuar per CREDINS online mjafton te keni me vete nje dokument identifikimi.

Full Specifications

What's new in version 2.1.0

General

Release October 11, 2018
Date Added October 11, 2018
Version 2.1.0

Operating Systems

Operating Systems Android
Additional Requirements None

Popularity

Total Downloads 8
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Pay

Free
Google Pay

Venmo: Send & Receive Money

Free
Venmo: Send & Receive Money

Coinbase - Buy and sell bitcoin. Crypto Wallet

Free
Coinbase - Buy and sell bitcoin. Crypto Wallet

Mint: Budget, Bills, Finance

Free
Mint: Budget, Bills, Finance

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.