X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

BinnenvaartPolitieReglement for iOS

By theAppCompany.nl $1.99

Developer's Description

De BPR app bevat de volledige tekst van het Binnenvaartpolitiereglement van het Ministerie van Verkeer en waterstaat. Het is een zeer handige tool voor iedere watersporter waarover het BPR het volgende zegt: Artikel 1.11. Reglement aan boord 1. Aan boord van een schip moet een bijgewerkt exemplaar van het geldige Binnenvaartpolitiereglement aanwezig zijn. Een exemplaar dat via een elektronisch middel op ieder moment geraadpleegd kan worden is eveneens toegestaan. 2. Dit artikel is niet van toepassing op een groot schip zonder bemanningsverblijf noch op een klein open schip.Deze versie bevat extra functionaliteiten als een groter oppervlak voor het lezen van het BPR, daaribaar scherm en geen advertenties.

Full Specifications

What's new in version 1.3

Reglement bijgewerkt.Aanpassingen vanwege een probleem waardoor het soms niet mogelijk was om de laatste informatie te downloaden.

General

Release June 10, 2016
Date Added June 10, 2016
Version 1.3

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 14
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Blue Letter Bible

Free
Blue Letter Bible

Google Mobile App for iPhone

Free
Google Mobile App for iPhone

Dictionary Offline Free

Free
Dictionary Offline Free

Sky Guide: View Stars Night or Day

$2.99
Sky Guide: View Stars Night or Day