X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

BibliotequesXBM for iOS

Developer's Description

BibliotequesXBM s laplicaci desenvolupada per la Diputaci de Barcelona que t'indica quines biblioteques pbliques de la provncia de Barcelona tens ms a prop i les activitats que t'ofereixen. Hi veurs les activitats i biblioteques ms properes al punt on et trobes o respecte la localitzaci que indiquis. Pots cercar les activitats per data, tipus dactivitat, municipi i biblioteca. Tens lopci de veure les biblioteques en un mapa, i guardar les activitats i biblioteques preferides. La informaci bsica de cada biblioteca inclou: horaris, localitzaci en el mapa, com arribar-hi, dades de contacte, perfils a les xarxes socials i activitats programades.La Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) est formada per ms de 200 biblioteques i 9 bibliobusos.

Full Specifications

What's new in version 1.2

Integraci del carnet de les biblioteques a l'aplicaci, podrs agafar llibres, cmics o pellcules en prstec simplement ensenyant la pantalla del teu mbil.

General

Release June 12, 2016
Date Added September 5, 2014
Version 1.2

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech