Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Sign in with Facebook Sign in with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Agreement.

Beeldenbank for iOS

By AOC-Raad Free

Developer's Description

Met deze app kunt u zoeken naar ziekten & plagen, natuurlijke vijanden, knaagdieren en onkruiden. Er zijn 620 ziekten en plagen, 27 natuurlijke vijanden, 7 knaagdieren en ruim 137 onkruiden opgenomen.Per item is er algemene informatie opgenomen maar ook uitleg voor herkenning, levenswijze, maatregelen en uiteraard afbeeldingen. De wetenschappelijke naam is vermeld en bijvoorbeeld tot welk gewas of familie het item behoort.Markeer bijv. een natuurlijke vijand om snel terug te kunnen vinden (vergelijkbaar aan favorieten in uw browser). Markeer een item door op het vlag icoon, rechtsbovenin het scherm, te tikken. Markeren ongedaan maken kan door bij een item op hetzelfde vlag icoon te tikken, of onder "Mijn gemarkeerde items" naar links te swipen en dan op Verwijderen te tikken. Of door in het Mijn gemarkeerde items subcategorie rechtsbovenin het verwijderen symbool te tikken, en dan op de rode rondjes te tikken.De Beeldenbank is van de AOC Raad, tot stand gekomen met medewerking van het Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (Wageningen UR) en Groen Kennisnet.

Full Specifications

What's new in version 1.3.1

Omvangrijke uitbreidingen op ziekten en plagen, natuurlijke vijanden en onkruiden.Bug fixes en performance verbeteringen.

General

Release June 22, 2016
Date Added November 2, 2014
Version 1.3.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 1
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech

Best VPN Services for 2021

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan