X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Autoshkolla for iOS

By Visar Jusufi $1.99

Developer's Description

Autoshkolla eshte nje aplikacion per iPhone dhe iPad qe ofron mundesite per zhvillimin dhe praktikimin e testeve dhe teorise te lejes se drejtimit sipas formatit zyrtar. Perbehet prej 12 Grupe-ve te testeve me nga 30 pyetje dhe mbi 300 pyetje ne total.Autoshkolla ju mundson t prgatiteni m shpejt pr t arritur rezultatin pozitiv n Testimin Zyrtar per patent shoferi.Funksionalitetet baz aplikacionit jan:1. Testim i Prgjithshem. Testimi teorik i PLOT pr patent shoferi.2. Sinjalet . Shpjegimi te gjitha sinjaleve qe perfshihen ne programin teorik. Autoshkolla ka 12 grupe te teste-ve te vecanta per cdo situate, dhe sinjal, me qellim pervetesimin e njohurive konkrete.3. Situatat n Kryqzime. Shpjegimi te gjitha situatave ne kryqezime qe perfshihen ne programin teorik. Programi gjeneron teste te vecanta per cdo kryqezim, me qellim pervetesimin e njohurive konkrete.4. Rezultatet. Rezultatet e Testimit jane ne kohe reale. Programi mundeson pergjigjen e menjehershme per piket e grumbulluara.5. Pyetjet Gabim. Pas perfundimit te testimit, shrytezuesi mund te shoh se ne cfare pyetjesh ka gabuar me qellim per tI pervetesuar ato ne te ardhmen.6. Raportet. Programi gjeneron raporte per ecurine e shfrytezuesve ne baze te testeve dhe pikeve qe ai ka perfituar. Raportet gjenerohen edhe ne forme grafike edhe ne forme analitike.7. Grafika. Grafikisht eshte i njejte me testin zyrtar me qellim qe shfrytezuesi te ushtrohet dhe mesohet sipas atij modeli

Full Specifications

What's new in version 2.0

Updated the app for iOS 8 and your brand new iPhone6 and 6 Plus.

General

Release June 12, 2016
Date Added June 3, 2014
Version 2.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Peak - Brain Training

Free
Peak - Brain Training

Elevate - Brain Training and Games

Free
Elevate - Brain Training and Games

Turnitin Feedback Studio

Free
Turnitin Feedback Studio

NaturalReader Text to Speech

Free
NaturalReader Text to Speech