X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Auto Inspectie for iOS

By AutoIT B.V. Free

Developer's Description

De ideale app voor het in beeld brengen van de staat van een voertuig en het opmaken een professioneel Inspectierapport. Met deze app kunt u op een eenvoudige manier uw voertuig(en) inspecteren volgens een uniform innameprotocol. De inspectiemethodiek en de app worden sinds 2009 gebruikt door Autoinspectie.nl - uw onafhankelijke expert in inspecteren en taxeren. Het Inspectierapport is ten behoeve van diverse doeleinden te gebruiken, u kunt als leasemaatschappij, fleetowner, verhuurmaatschappij, verzekeringsmaatschappij, importeur en/of autobedrijf hierbij denken aan einde contract- en tussentijdse inspectie, schade- en hercalculatie en inspectie t.b.v. wagenparkbeheer en/of verkoop. Na het verzenden van de gegevens en de fotos, kunt u de beschrijving van het voertuig afronden op het inspectieplatform van op Autoinspectie.nl. Vanuit dit platform kunt u simpel de rapporten van uw genspecteerde voertuigen definitief maken, beheren (archief), verschillende inspectierapporten uitdraaien in PDF vorm (calculatie, uitgifte, verkoop) en eventueel via een verkoopkanaal als Autoveiling.nl aanbieden. Het rapport is, nadat u het definitief heeft gemaakt, voor al uw relaties opvraagbaar via Autoinspectie.nl d.m.v. het invullen van het kenteken en/of referentiecode.Stappen Inspectie App:Stap 1Vul kenteken, registratie of chassisnummer in en kies de inspectiemethode. Stap 2De technische gegevens van het voertuig worden getoond ter controle. Verder dienen in deze stap de kilometerstand, de opties en accessoires geregistreerd te worden. Indien bekend kunt u ook nog de juiste uitvoering van het voertuig selecteren.Stap 3Naast de 3 standaard fotos van het vooraanzicht, achteraanzicht en het interieur, kunnen er meerdere schade en extra fotos worden toegevoegd. Per beschadiging kan het deel, de omschrijving en een oplossing geselecteerd worden. Afhankelijk van de gekozen inspectiemethode kan men ook een bedrag noteren en aangeven of de schade acceptabel is.Stap 4Hier kunt u noteren welke spullen er bij het voertuig aanwezig zijn. Daarnaast komen de banden, het onderhoud, het interieur, het exterieur en de technische staat aan bod natuurlijk.Bent u klaar, dan kunt u de gegevens verzenden naar het platform waar u het Inspectierapport kunt inzien en bewerken.Om gebruik te maken van de app, dient u lid te zijn van Autoinspectie.nl en in het bezit te zijn van inloggegevens. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via +31 (0) 416 283843 of via info@autoinspectie.nl.

Full Specifications

What's new in version 1.1.13

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze app. Met deze update beschikt u weer over de nieuwste functionaliteiten.

General

Release June 18, 2016
Date Added May 10, 2015
Version 1.1.13

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search

Best VPN Services for 2021

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan