Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Art Pblic Barcelona for iOS

Developer's Description

Aplicaci que presenta els diferents elements de lArt Pblic de Barcelona.Aquests elements es presenten ordenats per proximitat en diferents formats: llista, foto a foto, galeria, o sobre el mapa,L'aplicaci est disponible en 3 idiomes (catal, castell i angls) i de cada element informa de la seva ubicaci, el seu autor, els anys de contrucci i/o actualitzaci, aix com Crniques i Comentaris d'experts en cada element.------------------------------------------------------------------------------Aplicacin que presenta los diferents elementos de Arte Pblico de Barcelona.Estos elements se presentan ordenados por proximidad en diferentes formatos: lista, foto a foto, galeria, o sobre el mapa,La aplicacin est disponible en 3 idiomas (cataln, castellano y ingls) y de cada elemento informa de su ubicacin, su autor, los anys de contruccin y/o actualitzacin, as como Crnicas y Comentarios de expertos en cada elemento.

Full Specifications

What's new in version 1.2.0

Millores de la geolocalitzaci i refresc dels llistats per canvis d'ubicaci.Corregits tots els missatges informatius en el corresponent idioma.Millora de rendiment i crrega inifinita d'elements a les vistes de Llistat i Mosaic.Millora en el tractament derrors.Millores en el procs d'actualitzaci de dades inicial i parcial.Reducci del espai en disc requerit per la aplicaci.Altres correccions i millores menors.--------------------------------------------------------Mejoras de la geolocalizacin y refresco de los listados por cambios de ubicacin. Corregidos todos los mensajes informativos en el correspondiente idioma. Mejora de rendimiento y carga inifinita de elementos en las vistas de Listado y Mosaico. Mejora del tratamiento de errores.Mejoras en el proceso de actualizacin de datos inicial y parcial. Reduccin del espacio en disco requerido para la aplicacin. Otras correcciones y mejoras menores.

General

Release June 11, 2016
Date Added January 24, 2014
Version 1.2.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

GarageBand

Free
GarageBand

Netflix

Free
Netflix

YouTube Music

Free
YouTube Music

Spotify New Music and Podcasts

Free
Spotify New Music and Podcasts

Best VPN Services for 2021

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan