X

Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

Alsnmedi Takark for iOS

By HW Stdi Kft. Free

Developer's Description

Az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezet alkalmazsa segtsgvel brhol, knnyedn informcihoz juthat az albbi tmakrket tekintve:- Az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezet kirendeltsgei- Hol van a hozzm legkzelebbi Bankautomata- rfolyamok- Hrek- eBank szolgltatsLersA trkpes Kirendeltsg lista segtsgvel meg tudja tallni az nhz legkzelebb es fikot s Bank automatt, gy pnzgyeit a lehet legrvidebb id alatt elintzheti. Alkalmazsunk segtsgvel naponta figyelheti az rfolyam vltozsokat.Ha a Hrek menpontra kattint, a bank legfontosabb esemnyeit is nyomon kvetheti, tjkozdhat a legfontosabb informcikrl, amelyek az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezetet rintik.FunkcikKirendeltsg lista:GPS koordintk segtsgvel az alkalmazs felajnlja az nhz legkzelebbi fikokat, majd egy konkrt fikra kattintva megtekintheti az adott kirendeltsg elrhetsgeit, amelyeken keresztl azonnal felveheti a kapcsolatot az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezet kollgival, vagy megnzheti a trkpen az egysg elhelyezkedst.ATM lista:GPS koordintk segtsgvel az alkalmazs felajnlja az nhz legkzelebbi bank automatkat, amelyek elhelyezkedst trkpen is megtekintheti.rfolyamok:Az alkalmazs segtsgvel napraksz lehet az rfolyamok tekintetben. Kivlaszthatja, hogy melyik deviza vagy valuta nem rfolyamt szeretn megnzni, s az n ltal megadott idszakot figyelembe vve az alkalmazs megjelenti visszamenleg is az rfolyamokat, st mg az adatok ltal generlt grafikont is megtekintheti. rfolyam kalkultorunk segtsgvel az n ltal megadott adatok alapjn kiszmthatja pldul, hogy adott napon, 100 euro-rt, mennyi Ft-ot kaphat az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezet kirendeltsgeiben.Hrek:A bank legfontosabb esemnyeit is nyomon kvetheti, tjkozdhat a legfontosabb hrekrl, amelyek az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezetet rintik.

Full Specifications

What's new in version 1.0.1

Az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezet alkalmazsa segtsgvel brhol, knnyedn informcihoz juthat az albbi tmakrket tekintve: - Az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezet kirendeltsgei - Hol van a hozzm legkzelebbi Bankautomata - rfolyamok - Hrek - eBank szolgltats Lers A trkpes Kirendeltsg lista segtsgvel meg tudja tallni az nhz legkzelebb es fikot s Bank automatt, gy pnzgyeit a lehet legrvidebb id alatt elintzheti. Alkalmazsunk segtsgvel naponta figyelheti az rfolyam vltozsokat. Ha a Hrek menpontra kattint, a bank legfontosabb esemnyeit is nyomon kvetheti, tjkozdhat a legfontosabb informcikrl, amelyek az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezetet rintik. Funkcik Kirendeltsg lista: GPS koordintk segtsgvel az alkalmazs felajnlja az nhz legkzelebbi fikokat, majd egy konkrt fikra kattintva megtekintheti az adott kirendeltsg elrhetsgeit, amelyeken keresztl azonnal felveheti a kapcsolatot az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezet kollgival, vagy megnzheti a trkpen az egysg elhelyezkedst. ATM lista: GPS koordintk segtsgvel az alkalmazs felajnlja az nhz legkzelebbi bank automatkat, amelyek elhelyezkedst trkpen is megtekintheti. rfolyamok: Az alkalmazs segtsgvel napraksz lehet az rfolyamok tekintetben. Kivlaszthatja, hogy melyik deviza vagy valuta nem rfolyamt szeretn megnzni, s az n ltal megadott idszakot figyelembe vve az alkalmazs megjelenti visszamenleg is az rfolyamokat, st mg az adatok ltal generlt grafikont is megtekintheti. rfolyam kalkultorunk segtsgvel az n ltal megadott adatok alapjn kiszmthatja pldul, hogy adott napon, 100 euro-rt, mennyi Ft-ot kaphat az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezet kirendeltsgeiben. Hrek: A bank legfontosabb esemnyeit is nyomon kvetheti, tjkozdhat a legfontosabb hrekrl, amelyek az Alsnmedi s Vidke Takarkszvetkezetet rintik.

General

Release June 12, 2016
Date Added June 1, 2014
Version 1.0.1

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Blockchain - Bitcoin Wallet

Free
Blockchain - Bitcoin Wallet

Venmo

Free
Venmo

PayPal - Send and request money safely

Free
PayPal - Send and request money safely

Mint: Personal Finance, Budget, Bills & Money

Free
Mint: Personal Finance, Budget, Bills & Money