X

AccountView Contact for iOS

Developer's Description

Met AccountView Contact hebt u altijd en overal toegang tot de contactgegevens van uw relaties. Bovendien kunt u in de app hun activiteiten op Twitter en LinkedIn volgen. Zo beschikt u altijd over actuele informatie over uw relaties.Mogelijkheden:- Bekijk de meest recente tweets van uw relaties met behulp van de Twitter-integratie.- U kunt bedrijven en contactpersonen vanuit de app direct in AccountView wijzigen of toevoegen.- Bekijk de openstaande posten van elke debiteur, inclusief de daaraan gekoppelde documenten van facturen en aanmaningen.- Bekijk de dashboardinformatie uit AccountView.- Draag bladwijzers voor belangrijke presentaties of websites overal met u mee.- Zoek in een handomdraai de juiste relatiegegevens in de app, of zoek op internet meer informatie over bestaande relaties.- Bel, sms of e-mail relaties direct vanuit de app.Vereisten:AccountView Contact is voor iedereen gratis te downloaden. Om gegevens uit uw AccountView Windows-administratie op te halen, moet u beschikken over een licentie die dit mogelijk maakt. Gebruikt u AccountView Go, dan kan uw accountant u meer vertellen over de mogelijkheden.Hebt u vragen of opmerkingen? Kijk op http://www.vismasoftware.nl voor meer informatie. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar verkoop@visma.com of te bellen naar 020 355 2999.

Full Specifications

What's new in version 1.2.0

De app AccountView Contact is volledig vernieuwd:- De relatiebeheerfunctie van contactpersonen kan worden getoond.- Bedrijven en contactpersonen zijn nu niet alleen te wijzigen, maar ook toe te voegen.- Van elke debiteur zijn de gegevens van eventuele openstaande posten te bekijken, inclusief de daaraan gekoppelde documenten van facturen en aanmaningen.- Van elke debiteur zijn de gegevens van eventuele openstaande offertes te bekijken, inclusief de daaraan gekoppelde documenten van offertes.- De dashboardinformatie uit AccountView is te bekijken.

General

Release June 12, 2016
Date Added April 17, 2014
Version 1.2.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 2
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.