22@Barcelona for iOS

Developer's Description

El districte de la innovaci22@Barcelona ofereix ms duna hora dudio sobre l'ltim gran projecte urbanstic que s'ha dut a terme a Barcelona. El recorregut es desenvolupa dins d'un histric barri industrial transformat en un espai de qualitat urbana i mediambiental, on s'hi desenvolupen activitats vinculades al coneixement i a la innovaci. Feu la visita al vostre ritme, acompanyat pel Jordi, un arquitecte i interiorista barcelon que us ajudar a conixer el districte de la innovaci.Cada captol correspon a un edifici, recinte o zona del barri, exponent d'algun dels tres ambits que promou el projecte 22@: Patrimoni historico-artstic i innovacio urbana, Innovaci tecnolgica i empresarial i Espais pblics i culturals.Tot aix acompanyat amb msiques i efectes de so, la versi de text, prop de cent cinquanta imatges dels llocs a visitar, informaci prctica sobre laccs als edificis i els horaris, i geolocalitzaci. A ms 22@Barcelona ofereix la possibilitat dutilizar laudioguia amb connexi a Internet i sense.Si voleu conixer un nou model de ciutat, aquesta s una app imprescindible!

Full Specifications

What's new in version 1.3.3

Ara gratis!!Actualitzaci de lapp amb la incorporaci dun nou captol sobre la Torre de les Aiges. Aquest edifici, vestigi de lactivitat industrial del barri, sha restaurat completament i actualment est obert al pblic per visitar linterior.

General

Release June 12, 2016
Date Added September 26, 2014
Version 1.3.3

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone3gs, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Google Earth logo

Google Earth

Free
Google Earth
Lyft logo

Lyft

Free
Lyft

Uber

Free
Uber
Airbnb logo

Airbnb

Free
Airbnb
Promo image for CNET Shopping

Get the best price on everything

Shop your favorite products and we’ll find the best deal with a single click. Designed to make shopping easier.