Join or Sign In

Sign in to add and modify your software

Continue with Facebook Continue with email

By joining Download.com, you agree to our Terms of Use and acknowledge the data practices in our Privacy Policy.

0900-TAXATIE for iOS

By Autofactor B.V. Free

Developer's Description

Een goede deal valt of staat met een goed inruilvoorstel. Dat weet u als geen ander.0900-TAXATIE staat bekend om zijn snelle en gegarandeerde waardes. Altijd!Vanafnu kunt u niet alleen telefonisch taxaties aanvragen, maar ook via www.0900-TAXATIE.nl en onze app!U ontvangt een gegarandeerde waarde op uw inruilauto. Binnen enkele minuten en volledig GRATIS! De 0900-TAXATIE APP is de ENIGE app die u binnen enkele minuten van een gegarandeerde waarde voorziet. Daarbij hebben we extra zorg besteed aan het gebruiksgemak en de snelheid van onze app.Hoe werkt het?Na het invoeren van een kenteken en kilometerstand krijgt u de bijbehorende voertuiginformatie beschikbaar. Wij stellen u enkele vragen over het voertuig en schades die u kunt verduidelijken met enkele fotos. Deze informatie wordt doorgestuurd naar onze professionele taxateurs die ervoor zorgen dat u binnen enkele ogenblikken een gegarandeerde waarde ontvangt.Zo simpel, zo snel.dat is de 0900-TAXATIE APP.Deapp is beschikbaar voor klanten van 0900-TAXATIE. Bent u nog geen klant? Neem dan contact op met 0900-TAXHULP / 0900-8294857 (Lokaal tarief)

Full Specifications

What's new in version 2.0

In deze versie is het ontvangen, accepteren of afwijzen van biedingen mogelijk geworden. Ook ontvangt u meteen een push notificatie als er een bieding gedaan is!

General

Release June 17, 2016
Date Added November 20, 2014
Version 2.0

Operating Systems

Operating Systems iOS
Additional Requirements Compatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g

Popularity

Total Downloads 0
Downloads Last Week 0
Report Software

Related Apps

Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Free
Adobe Acrobat Reader: PDF Viewer, Maker & Converter

Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

$3.99
Scanner Pro - PDF document scanner with OCR

iTalk Recorder

Free
iTalk Recorder

Indeed Job Search

Free
Indeed Job Search

Best VPN Services for 2021

Best for privacy

3 months free with 1-year plan

Best for customer support

$39.99 for the first 12 months

Best for zero logs

$4.87.99/months for a 1-year plan

Best money-back guarantee

$2.99/months for a 3-year plan